Het Doel van ArchimeDesign

Welkom bij ArchimeDesign! Hier zal een poging gedaan worden om bondig het doel en de filosofie van ArchimeDesign uit de doeken te doen.

Oorspronkelijk is ArchimeDesign opgericht als portfolio voor de plannen van mijn ontworpen schepen en zeilboten. Aangezien al gauw bleek dat er in BelgiŽ een tekort is aan scheepsbouwkundigen of anderen die in staat zijn om hydrostatische berekeningen uit te voeren stel ik via ArchimeDesign mijn kunde daaromtrent eveneens ter beschikking.

martha L7 599
b2 westlander electra
nina stella sara
ella tessa doria

Het is de bedoeling van ArchimeDesign om drempelverlagend te zijn om uw wilde plannen te helpen realiseren. Enerzijds door het leveren van volledig afgewerkte (lijnen-)plannen anderzijds door het leveren van allerhande praktische berekeningen (weerstand, hydrostatica, CE-keuring,...). Indien u meer wil weten over het bouwen van houten schepen verwijs ik u graag door naar Whaleboat.be.

Naast moedige doe-het-zelvers kunnen ook werven rekenen op de diensten van ArchimeDesign. Voor hen kunnen berekeningen uitgevoerd worden om de nodige certifiŽringen te bekomen om een voltooid schip te mogen verkopen. Daarnaast kunnen (oude papieren) plannen gedigitaliseerd worden.

Hopelijk helpt ArchimeDesign uw droom een stap dichterbij te brengen!

Evert Lataire

sitemap

top