Ombouw

Indien u drastische veranderingen wil aanbrengen aan een bestaand schip of romp dan kan u vaak voor onaangename verrassingen staan. Sommige nieuwe stukken passen niet, geen plaats voor een deur, te laag, te hoog, te kort enz... maar ook heeft de ombouw vaak gevolgen op de vaareigenschappen van het schip. De stabiliteit en manoeuvreereigenschappen zullen wijzigen.

Eerst wordt het schip opgemeten (en gedigitaliseerd) en vervolgens kan ArchimeDesign de volledige opbouw, deklayout of binnenschip naar uw noden aanpassen en berekenen. Op deze manier kan de ombouw veel vlotter verlopen en kunnen onaangename verrassingen vermeden worden.

Klik hier voor de optimalisatie van de appendages (roer/schroef)

Stella

De dertig jaar oude Bretoense oestersloep Vendetta (zonder de minste accomodatie) wordt omgebouwd tot de motorcruiser Stella. De authenciteit van de oesterloep mag hierbij echter niet verloren gaan.

lisa vendetta2

Een slaapplaats voor twee, een tafel voor vier, een douche, toilet en "duikpaal" moeten aan boord van Stella komen. De plannen, berekeningen van zowel alle leidingen (gas, mazout, elektriciteit, zout water, zoet water, warm water,...) als van de inbouw worden/zijn door ArchimeDesign gemaakt.

leiding lisa top